Simona Halep a fost criticată dur de către jurnaliștii de la cunoscuta publicație americană Tennisworldusa.

Aceștia le-au acordat note jucătoarelor celebre din circuitul WTA, iar Simona a fost una dintre ținte, primind doar nota 3.
Poloneza Agnieszka Radwanska a primit acealași calificativ, însă explicația americanilor a fost și mai dură decât nota în sine: "Încă mai sunt oameni care le pun pe Halep și pe Radwanska printre favorite înaintea fiecărui turneu... Nu mai are rost să spunem că performanțele lor au ajuns de tot râsul. Sunt ca un zombi!", a fost opinia specialiștilor de la tennisworldusa.com.

Halep nu a impresionat în acest an decât într-un singur turneu, la Miami, ajungând în sferturile de finală (6-3, 6-7, 2-6 cu Johanna Konta).

Halep are în palmares 14 titluri, ocupând la un moment dat chiar locul 2 în clasamentul WTA.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews