Simona Halep spune că nu se va muta din România pentru a beneficia de un regim mai favorabil al taxelor, pentru că se simte foarte bine în țara noastră, sugestia fiind de a se stabili la Monte Carlo, precum au făcut alte personalități de calibrul ei.

„Am avut discuții bineînțeles, sunt la un nivel la care aceste discuții apar; însă, nu am vrut. Și nu cred că o să vreau vreodată, deși niciodată nu trebuie să spui "niciodată". În România mă simt acasă și mă simt cel mai bine”, a spus ea la Digi Sport.

Mai mult, numărul 1 mondial în tenisul feminin a declarat că după ce se va lăsa de tenis se va ocupa de descoperirea de talente care să aducă succese României.

„Pe oamenii care mă critică sau cer ceva de la mine îi înțeleg; pentru ei probabil e ceva emoțional, au investit în meciurile mele, ei s-au trezit noaptea să se uite la meciuri. Au depus un efort emoțional sufletesc, poate și fizic: s-au deplasat să-mi vadă meciurile. Acești oameni oarecum au dreptul să vorbească despre ce fac eu în tenis, însă toată lumea greșește când spune că nu merg la Fed Cup sau că nu joc pentru România. Eu am jucat întotdeauna pentru România. Pe viitor mă voi implica să produc campioni pentru România. Nu știu cum o voi face, dar știu că asta voi face”, a mai adăugat ea. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews