ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat, marți, că va dona o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare combaterii virusului COVID-19 în spitalele din București și Constanța.

Ea îi îndeamnă pe români, într-un mesaj postat pe contul său de instagram, să respecte recomandările autorităților în ceea ce privește mobilitatea și pe cei care au posibilitatea să îi urmeze gestul de a dona anumite sume de bani.

„Din păcate traversăm cu toții o perioadă foarte grea cu încercări noi pe care cu greu ni le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață, expunându-se personal pentru binele general. Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții", a scris Halep.

„Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța. Îi încurajez pe toți cei care pot să sprijine să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!", a adăugat numărul 2 mondial.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews