Simona Halep (locul 4 WTA) a învins-o pe  Madison Keys (locul 7 WTA), în primul meci de la această ediție a Turneului Campioanelor.

Simona s-a impus în o oră și opt minute de joc, scor 6-2, 6-4. După un prim set în care Keys a greșit foarte mult, iar românca a câștigat fără prea multe emoții, americanca și-a îmbunătățit vizibil jocul.

Keys a reușit chiar să facă break și să egaleze la 4-4, însă Simona a revenit cu un break și a câștigat meciul pe propriul serviciu.

„Este foarte greu să joci la fel contra ei, trebuie sa ajustezi jocul. Am niște amintiri grozave de aici. Caut să fiu la cel mai înalt nivel de fiecare dată, îmi place foarte mult să joc aici.", a spus Simona Halep, la finalul meciului.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews