Liderul mondial, Simona Halep, a părăsit turneul de la US Open încă din primul tur. Numărul 1 WTA a fost învins de către estonianca Kaia Kanepi (locul 44 în clasament, 33 ani), care s-a impus cu 6-2, 6-4, după doar o oră și 17 minute de joc.

Simona părăsește pentru al doilea an la rând turneul în primul tur, după ce anul trecut era eliminată de Maria Șarapova.

Halep este cea de-a șasea jucătoare cap de serie numărul 1 din Era Open eliminată în primul tur al unui turneu de Mare Șlem și primul cap de serie #1 din istorie care pierde în această fază la US Open!


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews