ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian Matei, fostul fotbalist de la Steaua, Dinamo și Rapid a ajuns să muncească într-un mare depozit din Anglia, ca necalificat. Fostul fundaș este  unul dintre puținii jucători care au avut șansa de a evolua în decursul carierei la cele trei mari echipe din București.

Deși a făcut cursurile de antrenor și deține licența Pro, acesta nu a primit nicio ofertă pentru a antrena o echipă din Liga 1. A cochetat și cu televiziunea, fiind analist sportiv la Sport.ro, însă de curând a decis să lase totul în urmă și să își încerce norocul în Anglia.

Fostul fotbalist lucrează în prezent ca necalificat într-un depozit din Barnsely, însă mărturisește că este doar ceva temporar, până când va avea toate documentele în ordine.

"Ce să faci în România? Am niște nepoți aici, sunt de vreo trei-patru luni și am venit la ei în vizită. Ca să poți să muncești în Anglia, ai nevoie de un număr social de înregistrare. Până vine ăla, decât să stau degeaba, mai bine lucrez undeva", a declarat Matei pentru ProSport.

Matei lucrează în tură de zi, de la 7 dimineața la 15, și, potrivit colegilor săi români, câștigă săptămânal 240 de lire sterline net, însă planul său este de a activa în fotbalul din Anglia și spune că dacă nu va reuși să facă acest pas se va întoarce în țară.

"Vreau să rămân în fotbal. E greu să rămân aici, n-ai șanse mari, dar important e să fii in, cum zice englezul. Mă întâlnesc cu patronul unei echipe din liga a șasea și mă duc să văd care e treaba. La liga a șasea aici se câștigă mai bine ca la Liga 1 ca antrenor. Dacă nu reușesc să intru în sistemul de fotbal, în ianuarie mă întorc în România", a mai spus Matei.