ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Triplul campion mondial Formula 1, Niki Lauda, a murit, la vârsta de 70 de ani, după ce, în urmă cu 9 luni, suferise un transplant de plămâni.

Fostul pilot austriac, ​​care a câștigat trei titluri în 1975, 1977 și 1984, suferise alte două transplanturi de rinichi în 1997 și 2005. Vara trecută, Lauda s-a prăbușit în timp ce se afla în  vacanță în Ibiza, având nevoie urgentă de un transplant pulmonar dublu. În ianuarie a fost internat de urgență în spital, în urma unei gripe care îi punea în pericol sistemul imunitar.

Până în momentul de la Ibiza, Lauda a fost consilier la echipa Mercedes, unde l-a consiliat pe șeful echipei, Toto Wolff.  Austriacul a fost unul dintre cei mai respectate și apreciate personaje din paddock-ul F1, dar și unul dintre cei mai buni piloți de F1.
 
Știrea integrală poate fi citită AICI.