ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


AFC Rapid, asociație non-profit care deține palmaresul clubului giuleștean din 1923 și până în 2006, s-a înscris marți la Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) și va evolua în următorul sezon în Liga a V-a, ultimul eșalon zonal.

Președintele Asociației Fotbal Club Rapid, Horia Manoliu, care până de curând a ocupat funcția de director de marketing la FC Rapid SA, este cel care a înscris echipa în Liga a V-a

Manoliu are susținerea Clubului Sportiv Rapid București, care va pune la dispoziția echipei stadionul Giulești — Valentin Stănescu pentru partidele din Liga a V-a.

Este posibil ca echipa să evolueze în Liga a IV-a, dacă dacă nu vor fi suficiente formații în liga a V-a.

Joi, 28 iulie, Liga Profesionistă de Fotbal a decis că Rapid, club aflat în procedură de faliment care a promovat din Liga a II-a în această vară, nu îndeplinește condițiile și i-a refuzat dreptul de participare în Liga I.