ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă nu mai activează în Liga 1, George Ogăraru continuă munca la academia de fotbal care-i poartă numele, pentru binele acestui sport în România.

Acesta a pus bazele unei colaborări cu celebra academie a lui Ajax, club la care a jucat timp de trei sezoane, și organizează, în perioada 30 septembrie - 1 octombrie, cursuri de perfecţionare pentru antrenorii români.

Invitatul special al lui Ogăraru va fi Patrick Ladru, managerul tehnic al Ajax Youth Academy, cel care, de-a lungul carierei, a avut ocazia de a antrena nume mari ale fotbalului olandez, precum Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Urby Emanuelson, Gregory van der Wiel.
 
Până acum s-au înscris antrenori de la  FCU Craiova, Brașov, Voluntari, FC Ploiești, Steaua Bucuresti, Scoala Danut Coman, CFR Cluj, American school of Bucharest dar si antrenori ai cluburilor Maccabi Tel-Aviv din Israel si Tampa Rangers din SUA, anunță Academia.

"Astfel cei interesați vor putea afla cum poți construi o academie de fotbal la un nivel profesionist, ce resurse ai nevoie, ce înseamnă schimbarea de mentalitate și cum se poate realiza ea, care sunt pașii în dezvoltarea corectă a jucătorului de fotbal exemplificat pe grupe de vârstă și cum poți ajuta, prin antrenament, fotbalistul să atingă potențialul maxim. 
 
Cursurile conțin atât parte teoretică dar și practică, pe teren.Demonstrațiile vor fi făcute cu ajutorul tinerilor fotbaliști dar și al antrenorilor dornici de a căpăta know-how-ul cât mai curând posibil. 
 
Antrenorii participanți vor primi un atestat de insușire al cursului pe care îl vor putea utiliza în carieră.
Limita de cursanți va fi 50. 
 
Înscrierea la acest curs se poate face până la data limită de 28 septembrie", se arată pe siteul oficial al Asociației George Ogăraru.

Înscrierile se fac completând un formular( pe care îl găsiți aici) sau prin e-mail la adresa contact@academiageorgeogararu.ro.
 
De asemenea, Academia caută studenți de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, cu un nivel avansat de limba engleza, obisnuiti cu conversatia libera, dezinvolti, buni cunoscatori ai terminologiei de specialitate (fotbal). Acestia vor participa la cursul de perfectionare pentru antrenori 30 sept-1oct si vor asigura partea de traducere orala pentru antrenorii din provincie. 

CV-urile si scrisorile de intentie ( scurta si la obiect) in limba engleza, trebuie trimise  pe adresa de email: 
contact@academiageorgeogararu.ro

Studentii vor primi dilpome de participare si adeverinte de practica in urma acestei experiente.