ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, marţi, că are două propuneri de vânzare a drepturilor TV pentru partidele de pe Giuleşti din Liga a II-a, dar speră ca soluţia FRF, licitaţia alături de celelalte cluburi, să se ridice la nivelul ofertelor actuale. Ediţia de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a va începe pe 29 august.

În următoarele zile, patronul va decide dacă gruparea Rapid va negocia singură sau la pachet, alături de celelate cluburi din Liga a II-a, vânzarea drepturilor TV, care va fi comunicată la federație, potrivit b1.ro.

"Noi ne gândim şi o să luăm o decizie în două-trei zile. O să comunicăm decizia şi la federaţie. Este clar că Rapid are alte posibilităţi în Liga a II-a, singură ar putea să fie avantajată la aceste negocieri. Dar noi chiar ne dorim să se ridice nivelul în Liga a II-a, şi dacă se apropie de cele două oferte atunci o să acceptăm", a precizat Valerii Moraru.