ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 13:30 12/10

Adrian Mutu a fost numit miercuri manager general la clubul de fotbal Dinamo București, a anunțat acționarul majoritar al grupării, Ionuț Negoiță, pe site-ul oficial al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță atât pe plan intern, cât și european", a declarat Ionuț Negoiță imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu.

„E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit șansa să debutez într-o funcție atât de importantă și îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le așteaptă toți suporterii dinamoviști", a adăugat noul manager general al clubului din Ștefan cel Mare.

Știre inițială

 

 

Adrian Mutu a discutat cu acționarul majoritar al FC Dinamo, Ionuț Negoiță, despre preluarea funcției de președinte al grupării „alb-roșii”, fiind posibil ca în următoarele zile să fie oficializată această numire.


Mutu se va ocupa de partea executivă a clubului și va începe de mâine colaborarea cu Ioan Andone, dar va continua, în paralel, cursurile de antrenor pentru a dobândi licența care să-i permită să stea pe banca tehnică.

Mutu se întoarce astfel în Ștefan cel Mare după 16 ani de la momentul în care Dinamo îl vindea la Internazionale Milano. Pentru Dinamo Mutu a marcat 26 de goluri în 18 meciuri din sezonul 1999-2000.

Mutu a evoluat pentru naționala României în 76 de meciuri și a marcat 35 de goluri.

De-a lungul carierei, Mutu a evoluat la FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Târgu Mureș.