ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul oficial al celor de la CS U Craiova anunță că Tribunalul București a admis azi cererea clubului de anulare a înregistrării din 1999 a mărcilor deținute de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian, cunoscute suporterilor Universității sub denumirea „Stema cu Leul".

Aceasta nu este singura veste proastă pentru Adrian Mititelu, fiind anulate și toate transferurile succesive ale acestor mărci, inclusiv cea către noua societate înființată în 2013, U Craiova SA.

Decizia nu este însă definitivă, ea poate fi atacată în 15 zile de la pronunțare.

Soluția dată azi de Tribunalul București, conform site-ului CS U:

"Complet: C- proprietate intelectuală fond 3
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite cererea reconvenţională, astfel cum a fost completată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „ FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „FC UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 120455/9.10.2012, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată.

Constată nulitatea transferului dreptului de uzufruct asupra mărcii „FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, de la Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian către U CRAIOVA SA. Respinge cererile de intervenţie în interes propriu formulate de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Gigi Adrian şi de U CRAIOVA SA, cereri privind anularea înregistrării mărcii combinate „CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA” şi element figurativ, înregistrată la OSIM sub nr. 115523/15.04.2011.

Obligă intervenienţii principali la publicarea într-un ziar cu tiraj naţional, pe cheltuiala acestora, a dispozitivului hotărârii, în forma rămânerii definitive şi irevocabile, în cel mult 10 zile de la rămânerea irevocabilă a hotărârii. Ia act de solicitarea cheltuielilor de judecată pe cale separată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.11.2015."