ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian Mutu a revenit în Liga 1. Internaționalul român, în vârstă de 37 de ani, a semnat duminică, 17 ianuarie, cu cei de la ASA Târgu Mureș.

Mutu va juca până la vară la gruparea de pe Mureș, după care va decide dacă va mai continua sau nu. Fotbalistul român va pleca luni, 18 ianuarie, cu echipa în cantonamentul din Antalya. Adi Mutu speră să joace la Euro 2016 și tocmai pentru a prinde lotul tricolorilor pentru turneul final din Franța vrea să joace constant la noua sa echipă. 

Președintele ASA, Bogdan Mara, a confirmat realizarea acestui transfer extrem de important.

„Am semnat cu Adi Mutu un contract până în vară, însă, dacă totul va decurge bine atât pentru noi, cât și pentru el, și ne vom îndeplini obiectivele, putem discuta prelungirea contractului. A fost o rundă de negocieri destul de ușoară, am dovedit că suntem o echipă care îl dorește cu adevărat, deși a avut și alte oferte din România. Principalul criteriu nu a fost cel financiar, pentru că Adi avea nevoie de o echipă puternică, la care să joace și la care să revină în formă maximă”, a spus Mara pentru digisport.ro.