ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu patru zile înaintea testului cu Spania, reprezentativa României va disputa, tot pe teren propriu, un meci de verificare în fața Lituaniei, anunță site-ul FRF.

Federația Română de Fotbal a ajuns la un acord cu forul de la Vilnius, pentru o partidă de pregătire ce se va disputa în țară, pe 23 martie 2016. Locul și ora de start a meciului vor fi comunicate ulterior.
 
Tot în luna martie, pe data de 27, și tot pe teren propriu, ”tricolorii” vor întâlni campioana europeană en titre, Spania, într-un alt meci amical.
 
Din cele zece confruntări pe care România le are în palmares contra Lituaniei a reușit să câștige nouă dintre acestea. Adversarii au și ei un succes. Golaverajul all-time este 18-6 în favoarea ”tricolorilor”.
 
Ultimul duel dintre cele două selecționate datează din iunie 2009, când România s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0, în preliminariile CM 2010.