ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CS Universitatea Craiova a anunțat prelungirea acordului cu jucătorul Andrei Ivan pe o perioadă de cinci sezoane, noul contract fiind semnat la 1 decembrie, iar clauza de reziliere a contractului este de 12 milioane de euro.

"Când iubești nu poți să negociezi. Am avut o discuție cu managerul general Felix Grigore, ne-am înțeles din prima. Iubesc Universitatea, iubesc Craiova și vreau să ridic trofee aici. De-abia aștept să joc pe noul stadion cu 30.000 de suporteri alături, pe care să-i încânt și să le aduc bucurii prin evoluțiile mele", a spus Ivan.

Andrei Ivan a fost adus în iarna anului 2014 de la Sporting Pitești, dar aflat mai mult la loturile naționale, Andrei Ivan a evoluat doar în opt jocuri și a reușit un gol la primul sezon în Bănie.

A debutat cu gol în prima ligă, înscriind în meciul cu Steaua. A evoluat în 19 partide în campionatul 2014-2015. În actualul sezon a marcat de patru ori și a oferit trei pase decisive. În 17 noiembrie a debutat la prima reprezentativă a României în amicalul cu Italia.