ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anghel Iordănescu şi team managerul Cătălin Gheorghiu au fost în Franța, acolo unde au vizitat mai multe baze sportive pentru cantonamentul primei reprezentative în perioada Campionatului European din 2016, a anunţat site-ul oficial al FRF.

Cei doi au vizitat cinci baze sportive şi de cazare, urmând ca decizia finală să fie luată după tragerea la sorţi a grupelor turneului final, din luna decembrie.

"Analizăm atent toate variantele posibile, astfel încât să putem furniza jucătorilor un cadru optim de cantonament înaintea turneului. Am vizitat bazele din Croissy sur Seine, Versailles, Orleans, Tours şi Chambly Mafliers. Putem spune că suntem mulţumiţi de condiţiile oferite la două dintre aceste baze. Însă vom analiza şi variante din zonele de nord şi de sud ale Franţei, pentru a putea lua cea mai bună decizie", a declarat Anghel Iordănescu.

Formaţia României s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2016, care va avea loc în Franţa, în perioada 10 iunie - 10 iulie.