Antrenorul Anghel Iordănescu a anunțat că nu va mai continua la echipa națională a României, după eliminarea din faza grupelor de la Euro 2016.

Acesta a cerut scuze iubitorilor echipei naționale de fotbal pentru prestațiile din Franța.

"Contractul meu se încheie peste câteva zile. Eu sunt principalul vinovat. În numele echipei, dar și eu personal vreau să vă spun, îmi cer scuze în fața suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din România", a spus Iordănescu.

Presa sportivă anunța încă de ieri că oficialii FRF se gândesc la câteva nume pentru a-l înlocui pe actualul selecționer: neamțul Bruno Labbadia, Mircea Rednic sau Laurențiu Reghecampf.
 
Echipa națională de fotbal a sosit în țară în cursul zilei de marți după ce a terminat participarea la Euro 2016.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews