ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că selecționerul Anghel Iordănescu a semnat un nou contract, valabil până la încheierea Campionatului European din 2016.

"În această dimineață, s-a semnat continuarea acordului cu selecționerul Anghel Iordănescu. A fost doar o chestiune de timp, nu s-a pus problema financiară. Toți ne-am dorit să continuăm, nu s-a ridicat o asemenea chestiune. Mă simt încântat să lucrez cu domnul Iordănescu.

Din punct de vedere financiar a rămas același contract. Ne referim acum doar la prelungirea lui până după Campionatul European din Franța.

În ultima perioadă am avut ca obiectiv meciul cu Italia, urmează cantonamentul din iarnă, apoi am stabilit amicalul din martie și urmează să mai perfectăm încă unul, acestea au fost discuțiile din ultima perioadă", a spus Răzvan Burleanu, potrivit tvr.ro.

Anghel Iordănescu s-a aflat de 93 de ori pe banca tehnică a României: 53 de victorii - 21 remize - 19 eșecuri.