ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La o zi după ce Simona Halep a anunțat că va continua turneele din SUA alături de Darren Cahill, Daniel Dobre, antrenorul cu care a colaborat românca pentru Wimbledon, a explicat că nu are nici un contract semnat cu tenismena.

Într-un interviu acordat ziare.com, Dobre spune că la Wimbledon a mers "în calitate de prieten. Eu nu am avut nici un fel de obligație față de ea, așa cum nici ea nu a avut nici un fel de obligație față de mine. Nu am avut un contract cu Simona Halep. Sunt prieten cu ea, ne știm de mult".

Despre eliminarea de la Wimbledon, antrenorul a declarat că "este normal ca după ce ai fost doi ani la cel mai înalt nivel să apară și un astfel de moment, să nu mai ai energie" și subliniază că după eșec "toată lumea s-a comportat urât", în țară.

"Ei nu i-a ieșit un meci, atât. Numai ziarele văd panică. (...) Oamenii ar trebui să fie mai indulgenți cu Simona. Nu putem să vânăm un om după o înfrângere. Este ceva anormal", precizează antrenorul.