ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul „Bătrânei Doamne”, Mircea Rednic, a ajuns din nou la spital, după ce a pățit la fel și în luna august a anului trecut, când antrenorul în vârstă de 61 de ani a suferit un infarct cel mai probabil în timpul partidei dintre UTA și FCSB, potrivit national.ro.  

Conform unei publicatii locale, astăzi, 19 februarie, imediat după orele amiezei, Mircea Rednic ar fi acuzat stări de amețeală, astfel că acesta a ajuns de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad.

Nu se știe care sunt cauzele

Rednic a fost imediat consultat de medicii și a fost supus unui set de investigații. Încă nu este clar dacă problemele acuzate de antrenor au sau nu legătură cu problemele cardiace avute anul trecut.

În octombrie 2021, Mircea Rednic a dezvăluit că s-a vaccinat Covid în urma unei oferte din Emiratele Arabe Unite. Tot atunci a avut un discurs dur cu privire la „iresponsabilitatea” din România în contextul unui „val 4” de Covid. 

„În perioada de vară am fost în Belgia. Obligatoriu mască, stadioane fără spectatori, toată lumea a continuat procesul. Nu ca la noi, liber mare, munte, discoteci, cluburi, acum normal că plângem. Dacă eram cumpătați, realiști, ni se explica că nu e momentul să stăm ca sardinele la mare și în cluburi. Cum Dumnezeu nu știam de valul 4? E vina noastră.

M-am vaccinat, eram în discuții cu unii din Emirate și m-au obligat. Altfel nu m-aș fi vaccinat, deja avusesem virusul. Și acum am anticorpi”, a spus atunci Rednic, la conferința de presă.