ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ţara noastră este reprezentată în turul trei Europa League de două echipe: Astra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş, ambele disputând prima manşă din această fază a competiţiei joi seară, rezultatele fiind disponibile aici
Giurgiuvenii au făcut o impresie bună în duelul cu cei de la West Ham United, meciul retur fiind programat în România. În deplasare, Astra a făcut o surpriză plăcută şi a obţinut un egal (2-2). Rezumatul video poate fi găsit aici.

Pentru londonezi au marcat E. Valencia (23') şi M. Zarate (51'), în vreme ce reuşitele formaţiei lui Marius Şumudică au fost consemnate de F. Boldrin (71') şi A. Ogbonna (82' aut.). 
De remarcat că englezii au terminat pe locul 12 în sezonul trecut, însă au prins un loc în Europa League grație clasamentului fair-play, Anglia primind dreptul de a trimite încă o echipă în cupele europene.

De cealaltă parte, ASA Târgu Mureş a întâlnit Saint-Etienne, prima manşă a duelului fiind programată în România, însă gazdele au pierdut cu 3-0, marcatorii fiind I. Diomande (24') şi R. Hamouma (75', 83'). Meciurile retur se vor disputa joia viitoare.