ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bănel Nicoliță este jucătorul lui ASA Tîrgu-Mureș. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a efectuat deja primele antrenamente sub conducerea lui Dan Petrescu și va face parte din lotul deplasat în cantonamentul din Austria.

Nicoliță a evoluat în sezonul trecut pentru FC Viitorul în 10 partide, reușind să înscrie un gol. Și-a început cariera de jucător la FC Brăila, debutând în Liga 1 la Poli. Timișoara. A evoluat timp de 6 sezoane pentru Steaua București, de unde s-a transferat în Franța, la St. Etienne și apoi la FC Nantes. A fost selecționat la naționalele U19 și U21 ale României, având și 37 de prezențe în tricoul naționalei mari.

A câștigat 2 titluri în Liga 1, o cupă a României și o Supercupă, toate cu Steaua, dar și-a adăugat la palmares și un trofeu în Franța, Cupa Ligii cu St. Etienne.