ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa națională de fotbal a României mai are o șansă de a ajunge la Euro 2020. Pentru a ajunge la turneul final, tricolorii trebuie să învingă Islanda într-una din semifinalele turneului de baraj.

Partida se va disputa într-o singură manșă, pe terenul islandezilor, pe 26 martie. Dacă vor învinge echipa Islandei, băieții noștri vor da piept în finala acestui baraj cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.

Finala va ava loc pe 30 martie 2020, în deplasare. Dacă va ajunge la turneul final al Euro 2020, echipa noastră va fi repartizată în Grupa C, alături de Olanda și Ucraina, plus încă o echipă ce va fi stabilită prin tragerea de pe 30 noiembrie.

Reamintim că echipa națională a României a rămas fără antrenor principal, după ce contractul tehnicianului Cosmin Contra nu a mai fost prelungit la finalul campaniei de calificare, încheiată de reprezentativa noastră pe locul 4.
 
O parte dintre partidele de la Euro 2020 se vor disputa la București.