ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Finanţatorul FC Steaua a declarat că doreşte să-i transfere pe Gregory Tade (CFR Cluj), William De Amorim, Constantin Budescu (ambii Astra Giurgiu), Sony Alcenat şi Teixeira, de la Petrolul, precum şi pe Toto Tamuz (Petrolul) şi Robert Veselovsky (U Cluj).

"Dacă câştigăm campionatul, am aşa: Tade de la CFR Cluj, de la Astra mă interesează doi jucători, De Amorim şi Budescu. Mai mă interesează de la Petrolul Alcenat şi Teixeira. Ăştia sunt cei cinci jucători pe care îi voi lua. E posibil, de la Petrolul Tamuz... Portarul, de la Cluj, Veselovski...", a spus Becali, la DigiSport.

Dintre cei enumeraţi, Petrolul i-a reziliat contractul mijlocaşului portughez Filipe Teixeira, astfel că fotbalistul este liber de contract. O parte dintre ceilalţi jucători doriţi de Becali pot deveni liberi a finalul sezonului.