ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tenisul este cu adevarat un sport in care totul este posibil si asta mai ales datorita faptului ca trebuie sa castigi si ultima minge si trasul de timp nu iti asigura victoria.

Irina Begu si Monica Niculescu au jucat in acelasi timp meciurile din turul 3 de la Miami. Prima a jucat contra lui Sabine Lisicki si cea de-a doua impotriva lui Shuai Peng. Ambele au castigat primul set. De aici incolo comun a fost doar faptul ca ambele au pierdut al doilea set si l-au castigat pe al treilea.

Daca Monica a facut-o cu scorul de 6-1, 3-6, 6-0, Irinia dupa ce a castigat primul set cu 6-4 si a condus cu 1-0 in setul 2 a reusit contraperformanta de a ceda 11 ghemuri la rand vazanud-se condusa cu 5-0 in decisiv. Sabine a avut si mingi de meci insa romanca a revenit spectaculos la 6-5 avand si ea minge de meci pe propriul serviciu dar Lisicki a reusit sa trimita meciul in tie-break. Tie-breakul a fost insa castigat de romanca cu scoul de 7-2.

Astfel avem 3 romance in turul 3 la Miami si adversaele lor sunt: Julia George pentru Simona Halep, Pliskova pentru Begu si Coco Vandeweghe pentru Niculescu.

Simona Halep va juca în această seara de la ora 21.

Succes in continuare!

Articol preluat de pe site-ul www.clubdetenis.ro