ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federația Română de Fotbal va pune în vâmzare, începând de miercuri, 1 martie, biletele pentru meciul România-Danemarca, care se va juca pe Cluj Arena, la 26 martie, în cadrul preliminariilor CM 2018 din Rusia.

Biletele vor fi disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea vor putea fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Prețul unui bilet variază între 35 lei (peluză) și 100 lei (tribună).

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 și 26 martie, informează frf.ro.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare.

În sectoarele speciale de la tribuna a II-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil.

România face parte din grupa preliminară E, alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan.