ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pugiliștii români Cosmin Gîrleanu (cat. 44-46 kg), Florin Gabriel Dinu (50 kg) şi Alberto Cristian Florin Biro (75 kg) și-au trecut în palmares medaliile de argint la Campionatele Europene de la Lvov (Ucraina), fiind învinși în finalele disputate sâmbătă.

 

Cosmin Gîrleanu (foto) a fost întrecut în ultimul act al categoriei 44-46 kg de georgianul Sahil Alahverdovi, la puncte, adversarul primind decizia în unanimitate (0-3). 

Florin Gabriel Dinu a fost întrecut şi el la puncte (0-3) de ucraineanul Andrei Matiaş, în finala cat. 50 kg. 

Alberto Cristian Florin Biro, vicecampion european de cadeţi, anul trecut, la Anapa (Rusia), a pierdut la puncte în faţa germanului Oronzo Birardi (0-3), în finala cat. 75 kg.

Ucraina a obţinut cele mai multe titluri, patru, urmată de Anglia, cu două, Georgia, Danemarca, Turcia, Azerbaidjan, Irlanda, Belarus, Germania, câte unul. Ucraina a avut cei mai mulţi reprezentanţi în finale, şapte, urmată de Azerbaidjan (6), Irlanda (4), Turcia (4), România (3).