ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Situația lui Michael Schumacher este în continuare una dificilă, însă există încă speranțe ca acesta să se recupereze în timp. Cel puțin așa susține fostul director tehnic al scuderiei Ferrari, Ross Brawn, un apropiat al familiei Schumacher, care ține în continuare legătura cu Corinna, soția fostului pilot de Formula 1.

Brawn a declarat pentru cotidianul Daily Expres că aceasta îl informează periodic în legătură cu evoluția stării de sănătate a lui Michael și că încă mai sunt speranțe pentru recuperarea celui care a cucerit șapte titluri de campion mondial în Formula 1.

„Încercăm să păstrăm un echilibru între a-l vizita şi a-l suna fără ca acest lucru să fie dureros. L-am vizitat de câtva ori si Corina (soţia lui Michael) mă sună din când în când şi îmi spune noutăţile. Continuăm să ne rugăm în fiecare zi pentru recuperarea sa până la un punct la care … este lent, dar tot timpul există nădejde”, a precizat Brawn.

 

Michael Schumacher, în vârstă de 46 ani, continuă recuperarea la domiciliul său din Elveția, sub supravegherea unei echipe medicale compusă din 15 persoane.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi, în stațiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble, după ce a suferit un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă.