După ce omul de afaceri Ion Țiriac și-a anunțat disponibilitatea de a investi două milioane de euro în construcția unui patinoar, Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabó, a declarat că a fost localizat un teren în Capitală de 7.000 de metri pătrați, unde ar putea fi demarat proiectul. 

„Am discutat cu domnul Țiriac și am identificat un teren împreună, undeva în Sectorul 4. Mai sunt însă câteva etape prin care trebuie să trecem. Să sperăm că vom avea cât mai repede un patinoar în București. Unul dintre obiectivele mele este să demarăm lucrările la patinoar. Am identificat până acum terenul, care este de 7.000 de metri pătrați", a declarat Gabriela Szabó, conform Mediafax.

Anul trecut, Ion Țiriac și-a arătat intenția de a investi în patinoar, menționând că lucrările ar dura 60 de zile din momentul începerii lor, însă că nu-și asumă găsirea terenului și nici de birocrație. După finalizare, patinoarul ar urma să intre în posesia Primăriei București. De amintit că Ion Țiriac, pe lângă tenis, a cochetat și cu ipostaza de hocheist, participând pentru România la Jocurile Olimpice din 1964.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews