ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CFR Cluj a primit astăzi răspuns favorabil din partea Tribunalului Sportiv de la Laussane şi va primi înapoi cele 24 de puncte luate de Comisiile FRF.

Tribunalul Sportiv a apreciat faptul că în ziua în care CFR a intrat în insolvenţă nu se putea lua nicio decizie disciplinară împotriva ei.

TAS a considerat eronată decizia Comisiilor de Disciplină şi de Recurs a FRF, reprezentate în proces.

Decizia schimbă total clasamentul din Liga 1. CFR Cluj nu doar că scapă de retrogradare, dar ajunge pe locul 3, cu 54 de puncte. În acelaşi timp, la retrogradare, Gaz Metan intră în grupul echipelor cu probleme înainte cu două etape de finalul campionatului. 

În acest moment Universitatea Cluj este retrogradată din punct de vedere matematic, iar FC Braşov şi Rapid mai au şanse minime de a scăpa. 
 
 
"Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a luat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte", a zis Iuliu Mureşan pentru gsp.ro