ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CS Universitatea Craiova s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri, deși a fost învinsă de FC Botoșani cu scorul de 2-1 (1-0), în deplasare, în manșa secundă a semifinalelor.

Universitatea învinsese cu 5-1 în prima manșă.

FC Botoșani a deschis scorul în min. 13, prin Mircea Axente, care a profitat de eroarea portarului Mitrovic, după un slalom al lui Olimpiu Moruțan. Universitatea a egalat în min. 61, prin Alexandru Mitriță, la capătul unei acțiuni individuale. Gazdele au obținut o victorie de palmares prin golul înscris de Bojan Golubovic (66), în urma unei gafe a lui Renato Kelic, care a luftat și i-a permis bosniacului să marcheze cu un lob peste Mitrovic.

FC Botoșani a avut un gol anulat în min. 15, când arbitrul a considerat că Mitrovic a fost faultat de Mihai Roman.

Gazdele au mai ratat ocazii de gol prin Moruțan (40, 41), Roman (40, 71), Rodriguez (70) și Burcă (82).

Universitatea, care a făcut un joc slab, a mai avut o oportunitate prin Burlacu (79).

În cealaltă semifinală, echipa de ligă secundă FC Hermannstadt a învins-o pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-0 (1-0) pe teren propriu, în prima manșă, iar returul va avea loc joi, la Mediaș.

Finala va avea loc în data de 27 mai, pe Arena Națională din București.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews