ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CS Universitatea Craiova s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri, deși a fost învinsă de FC Botoșani cu scorul de 2-1 (1-0), în deplasare, în manșa secundă a semifinalelor.

Universitatea învinsese cu 5-1 în prima manșă.

FC Botoșani a deschis scorul în min. 13, prin Mircea Axente, care a profitat de eroarea portarului Mitrovic, după un slalom al lui Olimpiu Moruțan. Universitatea a egalat în min. 61, prin Alexandru Mitriță, la capătul unei acțiuni individuale. Gazdele au obținut o victorie de palmares prin golul înscris de Bojan Golubovic (66), în urma unei gafe a lui Renato Kelic, care a luftat și i-a permis bosniacului să marcheze cu un lob peste Mitrovic.

FC Botoșani a avut un gol anulat în min. 15, când arbitrul a considerat că Mitrovic a fost faultat de Mihai Roman.

Gazdele au mai ratat ocazii de gol prin Moruțan (40, 41), Roman (40, 71), Rodriguez (70) și Burcă (82).

Universitatea, care a făcut un joc slab, a mai avut o oportunitate prin Burlacu (79).

În cealaltă semifinală, echipa de ligă secundă FC Hermannstadt a învins-o pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-0 (1-0) pe teren propriu, în prima manșă, iar returul va avea loc joi, la Mediaș.

Finala va avea loc în data de 27 mai, pe Arena Națională din București.