ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CSA Steaua a început luni selecţia copiilor şi juniorilor, primele antrenamente fiind conduse de Adrian Bumbescu, Anton Doboş, Radu Troi şi Vasile Aelenei. În cea dintâi zi a proiectului au fost prezenţi peste 50 de membri de la Peluza Sud a Stelei, care au afişat câteva mesaje:

„Demonstraţi că încă se poate / Un viitor curat mai presus de toate", „Un nou început / Onoraţi gloriosul trecut", „Vrem să fim din nou în faţă cum am fost o viaţă / Clipă de clipă ne stă gândul la echipă", „Trecutul şi gloria ce le avem în spate / Doar de voi pot fi continuate", „În spirit de luptă veţi fi educaţi / Peste ani numele Stelei să-l reprezentaţi" şi „Copile, viitorul Stelei îţi aparţine".

După primele ore ale dimineţii, aproximativ 50 de copii, născuţi între 2001 şi 2006 s-au întrecut pentru a atrage atenţia antrenorilor.
Amintim că proiectul de selecţie a copiilor şi juniorilor are loc în perioada 24-30 august 2015, la stadionul din Ghencea, între orele 08:30 - 12:30 şi 16:00 - 19:00. Toţi copiii născuţi între anii 2001 - 2006, îmbrăcaţi în echipament sportiv şi având o adeverinţă medicală prin care se certifică faptul că sunt apţi pentru efort fizic sunt aşteptaţi la Complexul Sportiv Steaua să suţină probele de efort.

Această acţiune are loc după ce CSA Steaua Bucureşti a decis să redeschidă Centrul de Fotbal pentru copii şi juniori, organizând astfel selecţionarea tinerilor jucători. Totodată, oficialii clubului militar susţin că iau în calcul înfiinţarea unei echipe de fotbal.