ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa CSM București a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 24-22 (14-8), în fața formației magiare Gyori Audi ETO KC, în ultimul său meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin, informează Agerpres.

Cea mai bună marcatoare a româncelor, în partida disputată duminică seara în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, a fost Isabelle Gullden, cu 8 reușite, celelalte goluri ale româncelor fiind înscrise de Oana Manea - 6, Aurelia Brădeanu - 2, Iulia Curea 1, Linnea Torstenson 1, Ana Paula Rodrigues Belo 1, Cristina Vărzaru 1, Bianca Bazaliu 1, Carmen Martin 1.

Pentru Gyor au marcat Heidi Loke (5 goluri), Linn Jorum Sulland (5), Ida Alstad (4), Eduarda Amorim (3), Aniko Kovacsics (3), Cornelia Groot (2), Yvette Broch (1) și portarul norvegian Kari Aalvik Grimsboe (1).

CSM București ocupă locul 4 în grupă, cu 9 puncte, și va lupta în sferturile de finală împotriva câștigătoarei grupei întâi principale, Rostov-Don, echipă care nu a pierdut niciun meci în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Foto: Facebook