Echipa CSM București a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 24-22 (14-8), în fața formației magiare Gyori Audi ETO KC, în ultimul său meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin, informează Agerpres.

Cea mai bună marcatoare a româncelor, în partida disputată duminică seara în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, a fost Isabelle Gullden, cu 8 reușite, celelalte goluri ale româncelor fiind înscrise de Oana Manea - 6, Aurelia Brădeanu - 2, Iulia Curea 1, Linnea Torstenson 1, Ana Paula Rodrigues Belo 1, Cristina Vărzaru 1, Bianca Bazaliu 1, Carmen Martin 1.

Pentru Gyor au marcat Heidi Loke (5 goluri), Linn Jorum Sulland (5), Ida Alstad (4), Eduarda Amorim (3), Aniko Kovacsics (3), Cornelia Groot (2), Yvette Broch (1) și portarul norvegian Kari Aalvik Grimsboe (1).

CSM București ocupă locul 4 în grupă, cu 9 puncte, și va lupta în sferturile de finală împotriva câștigătoarei grupei întâi principale, Rostov-Don, echipă care nu a pierdut niciun meci în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Foto: Facebook
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews