ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE HCM Baia Mare a învins formația slovenă RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 33-27 (16-15), vineri seara, în deplasare, la debutul său în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana României a câștigat fără probleme în fața unei adversare inferioare, într-un meci în care soarta partidei a fost pusă sub semnul întrebării la un moment dat doar de abundența erorilor făcute de băimărence.

CSM București a debutat cu o victorie categorică, 33-21 (14-13) cu formația poloneză MKS Selgros Lublin, vineri, în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin, meci desfășurat în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală.

Echipa oaspete, venită în România cu un efectiv redus, a ținut piept campioanei României doar în prima repriză.

Repriza secundă a adus un avans de șapte goluri echipei noastre, care a reușit să se impună cu 33 - 21, potrivit Agerpres.

CSM București va disputa următorul meci în deplasare, cu IK Savehof, pe 23 octombrie.