ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dinamo București s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a terminat la egalitate cu Steaua București, 2-2 (0-1), pe Arena Națională, într-un meci din manșa secundă a semifinalelor, considerat în deplasare.

După 0-0 în tur, Steaua a plătit prețul faptului că a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică.  Gabriel Enache a marcat primul său gol pentru Steaua în min. 17, după o pasă excelentă a lui Nicușor Stanciu. 

Steaua a rămas în zece oameni din minutul 43, când a fost eliminat Alexandru Bourceanu, pentru o intervenție dură asupra lui Harlem Gnohere. La pauză, Steaua a rămas și fără antrenorul Reghecampf, trimis în tribune imediat după sfârșitul primei reprize pentru proteste la adresa arbitrului Cristian Balaj.

Dinamo a reușit egalarea prin Patrick Ekeng (51), cu un șut senzațional de la circa 25 de metri, dar un minut mai târziu Alex Chipciu a marcat al doilea gol al Stelei, după o acțiune a lui Adrian Popa, abia intrat pe teren. 

Echipa lui Mircea Rednic a masat-o pe Steaua în propria jumătate și a pus presiune pe poarta lui Cojocaru, dar ocaziile clare au întârziat să apară. La un corner executat de Palic, Marc a trimis mingea în bară, Essombe a tras la poartă, Cojocaru a respins, iar fundașul Ante Puljic a fost pe fază și a trimis mingea în plasă (75), marcând un gol cât o calificare, potrivit Agerpres.