ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Băiatul, un adolescent de 15 ani, este nevăzător, însă dragostea pentru Dinamo îi luminează inima.

George Andrei este un adolescent ambițios, cu poftă de viață și dragoste pnetru fotbal și muzică, scriu cei de la Gsp.

Învață foarte bine la școală și visează ca într-o zi să susține propriile concerte. Din sală nu vor lipsi, firește, jucătorii lui Dinamo.

George a avut privilegiul de a se întâlni cu favoriții săi, sâmbătă, la finala Cupei Ligii pe care roș-albii au câștigat-o în fața Timișoarei.

Jucătorii l-au luat cu ei în vestiar, s-au fotografiat și s-au bucurat împreună cu George de câștigarea trofeului.

„Nu voi ține niciodată cu o echipă care are culorile roș-albastre! Mă inspiră natura, dar fotbalul e spectacol. PCH e cea mai frumoasă galerie, e creatoare. Mi-ar plăcea să compun un imn, o melodie pentru galerie, pentru echipă. Ceva motivator", a spus George potrivit sursei citate.

Un aspect nemaiștiut până acum a fost gestul sublim pe care Cosmin Contra l-a făcut în urmă cu mulți ani pentru acesta. Mama băiatului a povestit că actualul antrenor al echipei din Ștefan Cel Mare i-a ajutat cu suma de 6.000 de euro pentru ca acesta să fie operat.

„Vreau s-o spun pentru ca toată lumea să afle cât de nobil este Cosmin Contra. Nu aveam banii necesari operației în 2002 și-am apelat la mulți, fiind refuzați frumos. Am putea să le dăm numele, sunt superpersoane publice, dar ne-am bate joc prin asta de gestul frumos al familiei Contra, care ne-a dat 6.000 de euro. Era o sumă uriașă, atât costa o garsonieră în București”, a spus mama lui George.