Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Sorin Cârțu și-a petrecut toată dimineața la secția de Poliție, după ce și-a găsit casa vandalizată. Ultraşii Craiovei nu vor să accepte ideea că oraşul lor are o nouă echipă în Liga I.

Cei care susţin echipa lui Adrian Mititelu au aruncat cu vopsea roșie în locuința lui Cârţu, pe pereţii casei, dar şi pe maşina tehnicianului. Aceștia i-au scris pe gard mai multe mesaje, precum : "CSU e Mafia" sau "CSU nu e Știința". Suporterii au continuat să facă astfel de atenţionări și în alte părți ale orașului. 

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la reşedinţa antrenorului, care a depus plângere pentru distrugere. 

"Poliţiştii au înregistrat plângerea şi fac cercetări în acest caz pentru distrugere, dar şi pentru identificarea autorilor faptei", a mai spus reprezentantul Poliţiei Judeţene Dolj, care a precizat că a fost făcută şi cercetarea la faţa locului, potrivit Mediafax.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews