ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Sorin Cârțu și-a petrecut toată dimineața la secția de Poliție, după ce și-a găsit casa vandalizată. Ultraşii Craiovei nu vor să accepte ideea că oraşul lor are o nouă echipă în Liga I.

Cei care susţin echipa lui Adrian Mititelu au aruncat cu vopsea roșie în locuința lui Cârţu, pe pereţii casei, dar şi pe maşina tehnicianului. Aceștia i-au scris pe gard mai multe mesaje, precum : "CSU e Mafia" sau "CSU nu e Știința". Suporterii au continuat să facă astfel de atenţionări și în alte părți ale orașului. 

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la reşedinţa antrenorului, care a depus plângere pentru distrugere. 

"Poliţiştii au înregistrat plângerea şi fac cercetări în acest caz pentru distrugere, dar şi pentru identificarea autorilor faptei", a mai spus reprezentantul Poliţiei Judeţene Dolj, care a precizat că a fost făcută şi cercetarea la faţa locului, potrivit Mediafax.