ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fundașul Cătălin Carp, jucător ce a evoluat în sezonul trecut la CFR Cluj, a efectuat vizita medicală la Institutul de Medicină Sportivă din București, urmând să semneze un contract cu Steaua, informează Digisport.

"În vârstă de 21 de ani, fotbalistul care are 3 selecţii în naţionala Moldovei este liber de contract, după ce în această vară şi-a încheiat conturile cu CFR Cluj. Discuţii cu Steaua au existat de mai mult timp, însă oferta concretă a venit abia acum. Carp a efectuat în această dimineaţă vizita medicală, la prânz urmează să fie supus unor investigaţii amănunţite, iar dacă totul este în regulă, după-amiază va semna contractul cu Steaua. 

Dacă lucrurile vor decurge conform planului, Cătălin Carp va parafa o înţelegere pe patru ani cu gruparea roş-albastră", notează sursa citată.

Cătălin Carp este al optulea transfer al Stelei din această vară, după Alcenat, Muniru, Tahar, Hamroun, Mihalcea, Tudorie şi Tade.