ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gimnasta Cătălina Ponor, în vârstă de 28 de ani, va fi portdrapelul delegației României la Jocurile Olimpice de la Rio și se declară nerăbdătoare înainte de deschiderea competiției din Brazilia.

Campioana noastră a postat o poză pe o rețea de socializare prin care își împarte emoțiile cu fanii săi.

"Încă puțin! Vineri noapte voi purta drapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice, pe stadionul Maracana. Un vis îndeplinit! Hai, România!”, au fost gândurile lui Ponor împărtășite rețeaua de socializare.

În proba de gimnastică de la Jocurile Olimpice 2016, România va fi reprezentată de patru sportivi: Cătălina Ponor, Larisa Iordache (rezervă), Marian Drăgulescu și Andrei Muntean, potrivit Mediafax.

Cătălina Ponor este triplă campionă olimpică la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, iar opt ani mai târziu, la Londra, avea să-și adauge în palmares încă două medalii: una de argint și una de bronz.