ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cătălina Ponor nu va face parte din echipa României pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor începe pe 23 octombrie.

Cătălina Ponor (28 de ani) a revenit în concurs pe 12 septembrie, după trei ani de pauză, la bilateralul România-Franţa, organizat la Complexul Olimpic de la Izvorani.
 
Cătălina Ponor a fost înlocuită în echipa României cu Andreea Munteanu, care va fi rezervă. Celelalte componente ale lotului naţional sunt Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu, potrivit tvr.ro.

"Nu e refăcută după accidentarea aceea uşoară, speram că-şi revine, dar nu trebuie forţată. A suferit un fel de întindere la tendonul unui picior, undeva în zona inserţiei musculare, nu vreau să intru în detalii medicale, pentru că nu mă pricep. Era un ajutor mare pentru echipa României participarea Cătălinei la Mondiale, dar e important să fie refăcută sută la sută şi să ne ajute în competiţiile importante de anul viitor", a declarat preşedintele FR de Gimnastică, Adrian Stoica, citat de Mediafax.