ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De trei ori campioană olimpică și de şapte ori campioană europeană, Cătălina Ponor a fost inclusă în echipa de gimnastică a României, alături de Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu, pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow, din intervalul 23 octombrie - 1 noiembrie. 

Cătălina Ponor (28 de ani) a revenit în concurs, pe 12 septembrie, după trei ani de pauză, la bilateralul România-Franţa, organizat la Complexul Olimpic de la Izvorani. Din impresionantul palmares al constănțencei lipsește o medalie de aur la Campionatele Mondiale, unde a cucerit trei medalii de argint (dintre care una cu echipa) și două de bronz (una cu echipa).

Echipa masculină de gimnastică a României îl va avea din nou în componență, la Mondiale, pe multiplul campion mondial și european Marian Drăgulescu, o noutate după ediția din 2011. De opt ori campion mondial și de șapte ori campion european, Marian Drăgulescu a revenit în competițiile oficiale cu un aur la sărituri la Cupa Israelului, la începutul lunii septembrie, potrivit tvr.ro.

În echipa masculină a României au mai fost incluși gimnaștii Andrei Ursache, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Andrei Muntean, Marius Berbecar, plus Laurenţiu Nistor rezervă.

Vineri, la Sala Polivalentă din Bucureşti, încep Campionatele Naţionale de gimnastică.