ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moartea  subită a fostului sportiv, Ilie Balaci a șocat o țară întreagă.  Apropiați ai renumitului sportiv, oferă declarații amănunțite despre ultimele sale clipe în viață, informează Adevărul.ro.

Un fost coleg de al lui Ilie Balaci, Aurică Beldeanu a transmis faptul  că Balaci a petrecut în club până la ora 4:00 dimineața, înainte de a muri, și că a dormit doar 4 ore.  Surse apropiate ale familiei lui Balaci, susțin că decesul acestuia  ar fi pornit  de la o durere în gât, pe care a anunțat-o telefonic,  în jurul orei 9:30, Luminiței Cioroianu, medic și prieten apropiat. Pe parcursul discuției, Luminița Cioroianu a sesizat că starea lui este una gravă, deoarece marele sportiv își schimbase vocea. Aceasta a decis atunci, să se deplaseze fața locului, împreună cu ceilalți colegi, care i-au acordat servicii de prim-ajutor, inclusiv manevre de resuscitare. Eforturile au fost în zadar, timp de o oră și jumătate, deoarece nu s-a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.  Potrivit altor surse,  Balaci a avut o inflamație puternică a gâtului, care nu a permis medicilor să-l intubeze.

 La apartamentul din Craiova, unde se află trupul lui Ilie Balâci, au sosit mai mulți fotbaliști, dar și soția lui, care se declară profund îndurerată: ”Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”, a spus soția lui Ilie Balaci, cu lacrimi în ochi, când a ajuns la blocul în care a murit soțul ei.