ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sepp Blatter a decis să se retragă de la conducerea FIFA, după ce instituţia pe care a condus-o vreme de 17 ani este implicată într-un scandal de amploare. În acest context, două persoane şi-au anunţat candidatura la funcţia de la şefia forului european.
 
Astfel, David Ginola, fostul fotbalist al lui Newcastle şi Tottenham şi prinţul Iordaniei, Ali bin Al Hussein al sunt cei dintâi care vor încerca să-l înlocuiască pe Sepp Blatter. 

De menţionat că prinţul Iordaniei a fost singurul care a concurat la alegerile anterioare, cele din urmă cu cinci zile, dar s-a retras înaintea turului doi, declarând recent:
 
„Sunt la dispoziţia federaţiilor naţionale care doresc schimbarea, în special cele care nu au îndrăznit acest lucru până azi. Eu am fost mereu acolo pentru a servi fotbalul. Nu este foarte mult de muncă pentru a efectua o restructurare a FIFA".