ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a renunţat anul acesta la serviciile a doi antrenori, pe rând, respectiv belgianul Wim Fissette şi românul Victor Ioniţă, acum pregătindu-se cu un alt conaţional. 

Daniel Dobre este cel care se va ocupa de parcursul constănţencei în tenisul mondial, Simona Halep luând această decizie în raport cu politica ei de a lucra alături de români. Numirea în funcţie a celui mai recent tehnician a surprins, întrucât Daniel Dobre nu a antrenat în circuitul WTA în ultimii şapte ani.

CV-ul său menţionează că a fost antrenor de juniori la academia Gunther Bosch şi că de-a lungul carierei a pregătit trei jucătoare, între 2007 şi 2008, respectiv pe Alexandra Dulgheru, Alexandra Damaschin şi Simona Matei, fără a obţine performanţe notabile cu vreuna dintre acestea. 
Susele ziare.com îl prezintă pe Daniel Dobre un teoretician foarte bun, precizând că „nu poate fi mai mult de un sparring, el lucrând doar cu copii în ultimii ani".