Simona Halep a renunţat anul acesta la serviciile a doi antrenori, pe rând, respectiv belgianul Wim Fissette şi românul Victor Ioniţă, acum pregătindu-se cu un alt conaţional. 

Daniel Dobre este cel care se va ocupa de parcursul constănţencei în tenisul mondial, Simona Halep luând această decizie în raport cu politica ei de a lucra alături de români. Numirea în funcţie a celui mai recent tehnician a surprins, întrucât Daniel Dobre nu a antrenat în circuitul WTA în ultimii şapte ani.

CV-ul său menţionează că a fost antrenor de juniori la academia Gunther Bosch şi că de-a lungul carierei a pregătit trei jucătoare, între 2007 şi 2008, respectiv pe Alexandra Dulgheru, Alexandra Damaschin şi Simona Matei, fără a obţine performanţe notabile cu vreuna dintre acestea. 
Susele ziare.com îl prezintă pe Daniel Dobre un teoretician foarte bun, precizând că „nu poate fi mai mult de un sparring, el lucrând doar cu copii în ultimii ani".

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews