Simona Halep (2 WTA) se va duela cu americanca Alison Riske (45 WTA), care și-a asigurat prezența în turul secund al competiției de la Roma, după ce a învins-o pe conaționala sa, Varvara Lepchenko (32 WTA), scor 6-4, 6-3, la finalul unui meci de o oră și 33 de minute de joc.

Românca evoluează în competiția de la Roma direct în turul doi și o va întâlni pe Alison Riske pentru prima dată pe teren, partiad urmând să se dispute miercuri. Liderul american din ierarhia mondială a tenisului feminin, Serena Williams, evoluează de asemenea în turul secund al competiției, unde o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (39 WTA), într-o partidă programată tot miercuri. Rusoaica Maria Sharapova, cea care completează podiumul WTA, așteaptă să-și afle adversara în turul doi, dintre compatrioata Elena Vesnina (91 WTA) și australianca Jarmila Gajdosova (52 WTA). Turneul este dotat cu premii în valoare de 2.183.000 de dolari.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews