ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (2 WTA) se va duela cu americanca Alison Riske (45 WTA), care și-a asigurat prezența în turul secund al competiției de la Roma, după ce a învins-o pe conaționala sa, Varvara Lepchenko (32 WTA), scor 6-4, 6-3, la finalul unui meci de o oră și 33 de minute de joc.

Românca evoluează în competiția de la Roma direct în turul doi și o va întâlni pe Alison Riske pentru prima dată pe teren, partiad urmând să se dispute miercuri. Liderul american din ierarhia mondială a tenisului feminin, Serena Williams, evoluează de asemenea în turul secund al competiției, unde o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (39 WTA), într-o partidă programată tot miercuri. Rusoaica Maria Sharapova, cea care completează podiumul WTA, așteaptă să-și afle adversara în turul doi, dintre compatrioata Elena Vesnina (91 WTA) și australianca Jarmila Gajdosova (52 WTA). Turneul este dotat cu premii în valoare de 2.183.000 de dolari.