ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep, locul 2 WTA, a postat, luni dimineața, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care este îmbrăcată în haine Nike, alături de motto-ul companiei americane (Just do it ="Doar fă-o") și de mesajul "Tocmai am făcut-o".

Astfel, la o lună și două săptămâni de la momentul în care a anunțat oficial despărțirea de Adidas, Halep confirmă semnarea unui nou contract cu firma americană Nike.

Simona Halep s-a despărțit la sfârșitul anului trecut de Adidas, cu care colabora din 2014 și de la care primea un milion de euro pe an. Se pare că Halep ar fi cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

De la începutul acestui an, Halep a purtat la competiții o rochie roșie comandată de pe un site din China, inclusiv la Australia Open, unde a ajuns în finală. Înaintea turneului de la Melbourne, sportiva a anunțat că nu se grăbește în privința partenerului tehnic.

Contractul pe care Halep l-a semnat cu Nike e mai avantajos din punct de vedere financiar, decât cel cu Adidas, urmând ca ea să primească, în fiecare dintre cei patru ani de contract, o sumă care se învârte în jurul a două milioane de dolari, informează Capital.ro.

Simona Halep intră astfel în clubul din care mai fac parte Serena Williams, Maria Șarapova, Rafael Nadal, Roger Federer sau Juan Martin del Potro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Interviu-eveniment al Simonei Halep, pentru televiziunea publică. "Este una dintre puținele apariții de acest fel la tv ale Simonei"