ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea Mitu (100 WTA) se va duela cu italianca Francesca Schiavone (92 WTA), pentru un loc în optimile de finală de la Roland Garros. Anterior, românca a trecut de cehoaica Karolína Plíšková (12 WTA), în trei seturi, după două ore și 23 de minute, scor 6-2, 6-7(5), 4-6. „Încă nu știu foarte multe despre Francesca Schiavone, adversara din turul trei, dar cred că am o șansă în fața ei", a declarat românca despre următoarea ei adversară. „N-am jucat niciodată împotriva ei, dar dacă a bătut-o pe Karolína Plíšková ar trebui să joace foarte bine. O voi căuta pe YouTube ca să-i studiez jocul", a afirmat, la rândul său, italianca.

Irina Begu (30 WTA) își joacă șansa pentru calificarea în optimi cu cehoaica Petra Kvitová (4 WTA), în urma victoriei categorice cu jucătoarea croată Ana Konjuh (94 WTA), rezultat final 6-2, 6-0, după o oră și șase minute. „Calificarea în turul trei la un turneu de Grand Slam înseamnă mult pentru mine, dar pe viitor vreau mai mult. Turul doi era o barieră, dar mă bucur că am depășit-o la Australian Open, în acest an", a comentat Irina Begu performanța sa.