ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federația Română de Fotbal a anunțat adversarii pe care elevii selecționerului Anghel Iordănescu îi vor avea în cantonamentul din Turcia.

"Tricolorii" vor disputa primul meci de pregătire pe 30 ianuarie, ora 19:00, contra lui Torpedo Kutaisi (Georgia). Urmează jocurile din 2 februarie, ora 18:00, contra echipei FC Zimbru Chișinău (Moldova) și din 6 februarie, ora 17:00, împotriva lui FC Beroe Stara Zagora (Bulgaria).

Torpedo Kutaisi ocupă locul 10 din 16 în clasamentul primei ligi georgiene, FC Zimbru Chișinău 3 din 10, iar FC Beroe Stara Zagora 4 din 10, în primele eșaloane din țările lor.

Toate cele trei partide se vor disputa pe Gloria Sports Arena și vor fi transmise live la DigiSport.

Fostul internațional român și actualul președinte al clubului de fotbal CSMS Iași, Florin Prunea, a atacat în termeni duri conducerea Federației Române de Fotbal, ca urmare a faptului că oficialii FRF nu stabiliseră programul partidelor de pregătire pe care "tricolorii" le vor avea de jucat în Turcia, deși Naționala a plecat încă de luni, 25 ianuarie, în cantonament.

Foto: frf.ro