ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După egalul României cu Finlanda, toată atenţia sa îndreaptă către meciul cu Insulele Feroe, din deplasare. Partida de la Torshavn va fi arbitrată de slovacul Ivan Kružliak, care va fi ajutat de o echipă din ţara sa, formată din arbitrii asistenţi Martin Balko şi Tomas Somolani, arbitrii adiţionali Peter Kralovic şi Mario Vlk şi rezerva Tomas Mokos.

Despre Ivan Kružliak, ajuns acum la 31 ani, se ştie faptul că a fost portar şi a jucat în Austria, pentru Berg SF, dar a fost nevoit să îşi încheie prematur cariera din pricina unei accidentări. Titulatura de arbitru internaţional a căpătat-o în 2011 şi a condus o singură dată o echipă din România, pe Petrolul Ploieşti, în sezonul trecut al UEFA Europa League. Atunci, „lupii galbeni" au pierdut deplasarea cu Dinamo Zagreb (1-2), din play-off.

Selecţionata lui Anghel Iordănescu are nevoie de victorie cu Insulele Feroe, meci programat duminică, la orele 19:00, pentru o calificare sigură la EURO 2016. Altfel, depinde de rezultatele altor echipe, toate calculele fiind disponibile aici.