ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce au lucrat împreună pe parcursul acestui an, Simona Halep şi Darren Cahil îşi vor încheia colaborarea la finalul lui 2015. Cei doi au venit în contact prin intermediului programului „Adidas Player Development", prin care producătorul de echipament sportiv doreşte să-şi ajute cei mai buni jucători de tenis pe care-i sponsorizează şi să le ofere suport la turneele importante. 

Astfel, deşi nu a existat un contract de antrenorat cu Darren Cahill, Simona Halep a beneficiat de mai multe şedinţe de pregătire cu acesta şi a primit sfaturi tactice în timpul partidelor importante, cel mai recent caz fiind în finala de la Cincinnati, câştigată de Serena Williams.

În această săptămână, australianul a anunţat anularea programului: „Din păcate, programul nu va mai continua după data de 31 decembrie 2015. A fost o plăcere pentru mine să lucrez cu atât de mulţi sportivi talentaţi şi dedicaţi în ultimii şapte ani", a declarat Darren Cahill. În prezent, Simona Halep se află alături de tehnician în Statele Unite ale Americii, unde îşi pregăteşte evoluţia la US Open.